LED-verlichting

Verlichting kent sinds enkele jaren een grondige en snelle evolutie. De gloeilamp en de niet energie-efficiënte halogeenlampen, die we van oudsher kennen, wordt steeds meer een herinnering. LED daarentegen kent een opmars. De term “LED” komt van uit het Engels en staat voor “Light Emitting Diode”. Letterlijk vertaald betekent dit: “licht uitzendende diode”. Voorheen vond men LED-verlichting enkel in moderne woningen, maar met de komst van nieuwe armaturen en de verwerking van LED in gloeilampen en spaarlampen is er voor haast iedere toepassing een aangepaste LED-oplossing. LED heeft verschillende zeer belangrijke voordelen, zoals een lange levensduur (tot 100.000 branduren), schokbestendig en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is daarbij brandveilig en kindvriendelijk doordat een LED-lamp niet warm wordt zoals een klassieke gloeilamp wel wordt.

Elektriciteitswerken Nuyts blijft niet achter en zorgt dat jij de toekomst energiezuinig tegemoet gaat met LED-vervangverlichting (gemiddeld tot 85% minder energieverbruik). LED is niet enkel milieubewust, maar daarnaast ook functioneel, doordat het perfect mogelijk blijft LED te dimmen en te sturen. Wij volgen deze evolutie op de voet en staan u bij, bij de keuze van het juiste product, oplossing en advies.

Bij ons kunt u terecht voor kleine en grote werken naar ieders budget, waarbij we gebruik maken van enkel kwaliteitsmerken. Hieronder volgt een kleine greep uit ons gamma: Delta Light, Switch-made, SLD, TAL, … .