Buitenverlichting

Een huis of kantoorgebouw zonder buitenverlichting is na zonsondergang minder functioneel, maar ook uit veiligheidsoverweging is het aan te raden voor een goede buitenverlichting te zorgen. Daarnaast zorgt een goede buitenverlichting voor een esthetisch effect en maakt het sfeer tijdens een gezellig tuinfeestje. We investeren vele uren om een tuin er perfect uit te laten zien, dus waarom zou men er niet van genieten, ook wanneer de zon ondergaat? Voldoende redenen om tuinverlichting te plaatsen.

Bij Elektriciteitswerken Nuyts zit u goed voor advies en verkoop van alle types van buitenverlichting, zoals terrasverlichting, opritverlichting, … en dit enkel gemaakt in kwaliteit. Buitenlampen krijgen dan ook heel wat te verduren tijdens de 4 seizoenen, waardoor het belangrijk is vanaf het begin de juiste materialen te kiezen en deze op de juiste plaatst te (laten) monteren. U kan bij ons terecht voor kleine en grote werken naar ieders budget, waarbij we gebruik maken van enkel kwaliteitsmerken. Hieronder volgt een kleine greep uit ons gamma: Delta Light, Switch-made, SLD, TAL, … .

Daarnaast bieden wij ook, indien gewenst, de nodige installatie en afwerking van de buitenverlichting. Hierbij kunnen wij ook de graafwerken uitvoeren in overleg met u of met de tuinarchitect.